Υπηρεσίες

Home | Υπηρεσίες

Στάθμευση του οχήματός σας σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο στάθμευσης, κατόπιν επιθυμίας σας

22_insurance car

Φύλαξη του οχήματός σας καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας σας από έμπειρο προσωπικό

Βιντεοσκόπηση από κάμερες υψηλής ανάλυσης συνεχόμενα.

airline_seat_recline_extra Created with Sketch.

Παροχή αξεσουάρ (κουκούλα αυτοκινήτου, παιδικό κάθισμα κτλ)

Δωρεάν ερασιτεχνικό πλύσιμο και καθαρισμός του οχήματός σας, αν και εφόσον το επιθυμείτε

Υπηρεσία εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικές δυσκολίες

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με ειδικό βαν μεταφοράς από οδηγό, κατά την άφιξή σας και κατά την αναχώρησή σας αντίστοιχα

Φωτογράφιση εξωτερικά του οχήματ΄ός σας κατά την άφιξή σας, από το προσωπικό μας

Παροχή βοήθειας σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (π.χ. φούσκωμα ελαστικών, φόρτιση μπαταρίας κλπ)

Asset 20

Υποστήριξη και βοήθεια στην περιήγηση της ιστοσελίδας και στην συμπλήρωση της on line κράτησης αν το επιθυμείτε

Γενικός μηχανικός έλεγχος του οχήματός σας αν και εφόσον επιθυμείτε κάτι τέτοιο

Υπηρεσία Valet – παραλαβή ή/και παράδοση του οχήματος σας από ή/και προς το Αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση για όποιον το επιθυμεί

  • Στο Airpark προσφέρουμε άμεση μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, χωρίς καθυστερήσεις, 24 ώρες το 24ωρο με mini van. Εσείς έρχεστε στο πάρκινγκ μας με το όχημά σας και σας μεταφέρουμε άμεσα με δικά μας βανάκια στο αεροδρόμιο σε 5 λεπτά.
  • Στο Airpark προσφέρουμε δωρεάν ερασιτεχνικό πλύσιμο του οχήματός σας από την πρώτη ημέρα στάθμευσης στον χώρο μας (περιλαμβάνει εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι και στο εσωτερικό της καμπίνας σκούπισμα στα πατάκια & ξεσκόνισμα ταμπλό)
  • Ο χώρος μας είναι πλήρως ασφαλτοστρωμένος και περιφραγμένος, και υπάρχουν θέσεις με στέγαστρα αυτοκινήτων στον εξωτερικό χώρο για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του parking μας. Επίσης, στις κτιριακές μας εγκαταστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής και πλήρους κλειστού στεγασμένου parking για το όχημα σας.
  • Στον χώρο μας υπάρχει φύλαξη του οχήματός σας καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας σας από έμπειρο προσωπικό, υπάρχει βιντεοσκόπηση του χώρου μας από κάμερες υψηλής ανάλυσης συνεχόμενα και αστική ευθύνη για τα σταθμευμένα οχήματα σε περίπτωση κλοπής, πυρκαγιάς ή υλικών ζημιών. Κατά την άφιξή σας στον χώρο μας το όχημα σας φωτογραφίζεται εξωτερικά από το προσωπικό μας.
  • Προσφέρουμε και Υπηρεσία Valet – παραλαβή ή/και παράδοση του οχήματος σας από ή/και προς το Αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση για όποιον το επιθυμεί κατόπιν συνεννόησης.
  • Στο Airpark υπάρχει παροχή βοήθειας σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (π.χ. φούσκωμα ελαστικών, φόρτιση μπαταρίας κλπ.) και γενικός μηχανικός έλεγχος του οχήματός σας αν και εφόσον επιθυμείτε κάτι τέτοιο.
  • Παροχή διάφορων αξεσουάρ – κουκούλα αυτοκινήτου για χρήση στο parking μας με χρέωση +5 ευρώ ανεξαρτήτως της διάρκειας στάθμευσης ή παιδικό κάθισμα για την μεταφορά παιδιών προς και από το αεροδρόμιο χωρίς χρέωση.
  • Παροχή Εγγύησης – Φωτογράφιση εξωτερικά του οχήματ΄ός σας κατά την άφιξή σας, από το προσωπικό μας

Πλύσιμο Αυτοκινήτου

Το πλύσιμο που παρέχουμε είναι ερασιτεχνικό πλύσιμο – δεν μπορεί να συγκριθεί με αποτέλεσμα πλυσίματος πλυντηρίου αυτοκινήτων – και σας το κάνουμε δώρο (αν περιλαμβάνεται στην κράτηση που έχετε κάνει). Τα οχήματα πλένονται είτε την προηγούμενη ημέρα της επιστροφής σας είτε την ίδια ημέρα της επιστροφής σας – λόγω του μεγάλου όγκου πλυσιμάτων που κάνουμε για την εύρυθμη λειτουργία του parking. Για τον λόγο αυτό, το αποτέλεσμα του πλυσίματος επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή από την προηγούμενη ημέρα της επιστροφής σας έως και την ημέρα και ώρα της αφίξεώς σας για την παραλαβή του οχήματός σας, και δεν υπάρχει δυνατότητα να ξανά πλύνουμε το όχήμα σας σε περίπτωση κακοκαιρίας, βροχής, κλπ. Σας υπενθυμίζουμε ότι το parking μας είναι υπαίθριο.

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε (σαμπουάν αυτοκινήτων, σκούπες, πανιά, καθαριστικά ζαντών, καθαριστικά τζαμιών, κλπ) είναι επαγγελματικής χρήσης. Το πλύσιμο στο εσωτερικό του οχήματος περιλαμβάνει σκούπισμα τα πατάκια και ξεσκόνισμα του ταμπλό με πανί, (δεν κάνουμε πορτ παγκάζ), και το εξωτερικό πλύσιμο γίνεται στο χέρι με βούτσα οχημάτων με μαλακές ίνες. Το πλύσιμο γίνεται από τις 08:00 πμ έως τις 14:00 μμ. Παρακαλείστε να τακτοποιήσετε τα μικρά αντικείμενα εντός του οχήματος σας για την προετοιμασία του καθαρισμού που θα γίνει στον εσωτερικό χώρο – εκτός του πορτ παγκάζ που δεν ανοίγουμε και δεν καθαρίζουμε.

Άμεση Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο

Στο Airpark προσφέρουμε άμεση μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, χωρίς καθυστερήσεις, 24 ώρες το 24ωρο με mini van. Εσείς έρχεστε στο πάρκινγκ μας με το όχημά σας και σας μεταφέρουμε άμεσα με δικά μας βανάκια στο αεροδρόμιο σε 5 λεπτά.

Το σημείο που παραλαμβάνουμε και αποβιβάζουμε ταξιδιώτες είναι πλέον συγκεκριμένο και προκαθορισμένο – έπειτα από οδηγίες του ΑΙΑ – και βρίσκεται στις αφίξεις στον χώρο των τουριστικών λεωφορείων – δεξιά της εξόδου 5 των αφίξεων. Στην επιστροφή σας αντίστοιχα, μας καλείτε αφού έχετε παραλάβει τις αποσκευές σας και έχετε μεταβεί στο χώρο παραλαβής που αναφέραμε παραπάνω, και σε 5 λεπτά θα περάσει βανάκι να σας παραλάβει και να σας φέρει στον χώρο μας, για να παραλάβετε το όχημά σας.

ΚΡΑΤΗΣΗ