Ποιοί Είμαστε

Home | Ποιοί Είμαστε

Η Εταιρεία airpark και το προσωπικό σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας. Ο σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε μια ολόκληρη σειρά από υπηρεσίες, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, πάντοτε όμως στα πλαίσια της καλύτερης σχεδίασης, πραγματοποίησης και διαχείρισης της στάθμευσης και της φύλαξης του οχήματός σας, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες συμπληρώνουν το κύριο καθήκον μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να σας παρέχουμε μια πλήρη κάλυψη για το όχημά σας, για όλο το χρονικό διάστημα που θα μας το εμπιστευτείτε..

Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ο καθένας το δικό του ξεχωριστό ρόλο και οι οποίοι είναι 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Επιπλέον, προσφέρουμε επιπρόσθετη βοήθεια σε κάθε έκτακτη ανάγκη που τυχόν σας παρουσιαστεί, μέσα στα πλαίσια του επαγγελματικού μας καθήκοντος και της καλής συνεργασίας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε στην 1η θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

Γιατί πολλοί μπορούν να προσφέρουν ένα χώρο στάθμευσης. Εμείς όμως, αγαπάμε τη δουλειά μας, ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτή και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πολλά περισσότερα από αυτό. Και γιατί ο πιο απλός πελάτης μας, είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Και αυτό είναι που μας κάνει γνωστούς σε όλους όσους μας εμπιστεύονται.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και, ως ανταπόδοση, σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντοτε θα αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, πάντοτε θα εξαντλούμε κάθε πιθανότητα για να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και, πάντοτε θα είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Δείτε στιγμιότυπα από το χώρο μας.

Testimonials

Τί είπαν για εμάς

ΑΝΝΑ Κ. 13/07/2017

Εγώ προσωπικά σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο parking, όχι μόνο επειδή οι τιμές τους είναι πολύ καλές, αλλά επειδή μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της άφιξής μου στο parking και οι υπάλληλοί του πραγματικά έκαναν οτιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να με βοηθήσουν. Και αυτό δεν το ξεχνώ

Νίκος Λ. 02/04/2017

Εκείνο που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού. Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου μου η ευγένεια της κυρίας που με εξυπηρέτησε ήταν πραγματικά υποδειγματική και μου παρείχε κάθε πληροφορία που ζήτησα

Άρης Λ. 01/06/2017

Εμείς, ως εταιρεία, προτιμούμε την εξυπηρέτηση από τη συγκεκριμένη επιχείρηση γιατί παρέχουν πολύ περισσότερα πράγματα από μια απλή θέση στάθμευσης. Παραλαμβάνουν τα οχήματά μας από το αεροδρόμιο, τα παραδίδουν στον ίδιο χώρο και στο χρόνο που θα τους ζητήσουμε και οτιδήποτε χρειαστούμε, μάς το έχουν πάντοτε στη διάθεσή μας έτοιμο προς χρήση τη στιγμή που θα το ζητήσουμε. Πραγματικά οι υπηρεσίες που διαθέτουν είναι υποδειγματικές

Σωτήρης Κ. 17/06/2017

Εγώ είμαι εντυπωσιασμένος όχι μόνο από τις υπηρεσίες που μου παρέχουν, άλλωστε, αν όχι όλες, κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες, θα μπορούσα να τις βρω και αλλού, αλλά από τη διακριτικότητά τους και τον επαγγελματισμό τους. Οι οδηγοί τους, έχουν πραγματική οδηγική παιδεία. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το αεροδρόμιο, βρεθήκαμε πολύ κοντά σε άλλο αυτοκίνητο, χωρίς να φταίει ο οδηγός της εταιρείας και παρ’ όλα αυτά αυτός είναι που ζήτησε συγγνώμη, χωρίς ίχνος επιθυμίας επιβολής της δικαιοσύνης που επιβάλουμε όλοι μας καθημερινά στους δρόμους με τα δικά μας μέτρα. Η αντίδραση του οδηγού ήταν άψογη και, πραγματικά για σεμινάρια!
ΚΡΑΤΗΣΗ