Κάντε κράτηση !

Ποιοί είμαστε

Η Εταιρεία airpark και το προσωπικό σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας. Ο σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε μια ολόκληρη σειρά από υπηρεσίες εξυπηρετώντας ταυτόχρονα σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, πάντοτε όμως στα πλαίσια της καλύτερης σχεδίασης, πραγματοποίησης και διαχείρισης της στάθμευσης και της φύλαξης του οχήματός σας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Σας προσκαλούμε να κάνετε μια πρώτη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, να μάθετε όλες τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε, να δείτε τις εγκαταστάσεις μας , να λύσετε τυχόν απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν, αλλά και να πληροφορηθείτε για τις τιμές μας, τις ειδικές προσφορές που εμφανίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, για τα ειδικά πακέτα που προσφέρουμε, τα οποία μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε και on-line κράτηση για θέση στάθμευσης και μπορείτε να έχετε πολλές ακόμα ηλεκτρονικές υπηρεσίες, μέσα από τον ιστότοπό μας που ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Γιατί δεν προσφέρουμε μόνο έναν απλό χώρο στάθμευσης, αλλά παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες συμπληρώνουν το κύριο καθήκον μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να σας παρέχουμε μια πλήρη κάλυψη για το όχημά σας, για όλο το χρονικό διάστημα που θα μας το εμπιστευτείτε.

Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ο καθένας το δικό του ξεχωριστό ρόλο και οι οποίοι είναι 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Επιπλέον, προσφέρουμε επιπρόσθετη βοήθεια σε κάθε έκτακτη ανάγκη που τυχόν σας παρουσιαστεί, μέσα στα πλαίσια του επαγγελματικού μας καθήκοντος και της καλής συνεργασίας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε στην 1η θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

Γιατί πολλοί μπορούν να προσφέρουν ένα χώρο στάθμευσης. Εμείς όμως, αγαπάμε τη δουλειά μας, ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτή και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πολλά περισσότερα από αυτό. Και γιατί ο πιο απλός πελάτης μας, είναι ο καλύτερος συνεργάτης μας. Και αυτό είναι που μας κάνει γνωστούς σε όλους όσους μας εμπιστεύονται.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και, ως ανταπόδοση, σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντοτε θα αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, πάντοτε θα εξαντλούμε κάθε πιθανότητα για να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και, πάντοτε θα είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Μη διστάσετε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας. Μπορείτε εξίσου να μας επισκεφθείτε και να περιηγηθείτε στους χώρους μας, έτσι ώστε να έχουμε μια πρώτη ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε, ότι η φροντίδα του οχήματός σας, είναι το δικό μας πάθος.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ